Thursday , 3 December 2020, 13:03

Inconștienți pe drumurile din județ. S-au urcat la volan, fără a deține permis de conducere!

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Bârlad, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat de 43 de ani, din Bârlad.

Acesta a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autoritățile Republicii Moldova.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu figurează ca titular al unui permis de conducere eliberat de autoritățile Republicii Moldova, pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, aflați în exercitarea atribuțiilor pe un drum public de pe raza localității Popeni, comuna Zorleni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un moped de tip motoscuter, neînmatriculat, condus de un bărbat de 27 de ani, din comuna Zorleni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea eliberat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul condus nu era înregistrat conform prevederilor legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Într-un alt caz, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu la intersecția drumului european DE 581 cu drumul județean DJ243A, pe raza localității Tutova, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Bacău, condus de către un bărbat de 39 de ani, din Pogonești, județul Vaslui.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că permisul de conducere prezentat de bărbat este valabil doar pe teritoriul statului britanic.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Vitezomanii au fost amendați de polițiștii vasluieni

Mai mulți vitezomani s-au ales cu amenzi și unii au rămas chiar fără permis, după …

La Vaslui se va construi o grădinița nouă! Va fi gata în maxim 2 ani!

Astăzi, Primăria Vaslui a predat amplasamentul pentru construirea unei grădinițe noi în oraș. Ea va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *