Inconștienți pe drumurile din județ. Băuți la volan!

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul european DE581, pe raza comunei Banca, județul Vaslui, au depistat un autovehicul înmatriculat în municipiul București, implicat într-un eveniment rutier fără victime omenești, în zona kilometrului 91.

Întrucât conducătorul autovehiculului (bărbat în vârstă de 44 de ani, din comuna Roșieși, județul Vaslui) emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, șoferul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Secția 7 Poliție Rurală Banca, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean  DJ 244 A, pe raza localității Roșiești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, al cărui conducător emana halenă alcoolică.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani, din municipiul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Huși – Secția 4 Poliție Rurală Huși, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 284, pe raza localității Duda, comuna Duda-Epureni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de o bărbat de 20 de ani, din localitatea Duda.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea eliberat permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” .

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Autocamion furat din Spania, descoperit la Albița

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Vasluienii au venit în număr mare la ”Noaptea muzeelor”

Noaptea muzeelor a început cu aglomeratie la Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui, instituție aflată …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *