Începe Open Camp 2018


La Vaslui va debuta o nouă ediţie a Festivalului de muzică “Open Camp”, programat în perioada 8-12 august.
Iniţiativa unui grup de tineri a dat roade şi evenimentul se află deja la a opta ediţie, pe care organizatorii o consideră mult mai valoroasă decât precedenta.
Mai precis “Open Camp” este un festival structurat sub forma unei tabere de vară, unde timp de cinci zile tinerii vasluieni şi din toată ţara vor putea asista pe viu la o serie de concerte pentru toate gusturile.
Peste 20 de formaţii şi artişti vor concerta în cele trei seri, organizatorii dorind să scoată în evidenţă şi să susţină muzica adevărată şi să promoveze printre altele, şi artiştii locali.
Unul dintre punctele de atracție ale ediției din acest an al Open Camp îl reprezintă proiectul Serile Filmului Românesc.
În perioada 8-10 august cei prezenți vor putea viziona filmele “Medalia de onoare”, “România neîmblânzită” și “Un pas în urma serafimilor”.
Ecourile evenimentului de la Vaslui s-au extins rapid, astfel că şi la această ediţie şi-au anunţat deja prezenţa mii de tineri din Vaslui şi din afara graniţelor judeţului, Open Camp rivalizând, în momentul de faţă, cu succes altor evenimente de gen mult mai titrate.
Una dintre caracteristicile festivalului este reprezentată de faptul că totul se desfăşoară în aer liber, iar participanţii vin majoritatea cu corturile, dând culoare astfel locaţiei şi aşa mirifice, din inima pădurii.
“Au răspuns anul acesta prezent invitaţiei noastre trupe sau artişti mult mai bine cotaţi, dintre care amintim Vița de Vie, Subcarpati, Coma, Trooper Romania, Timpuri Noi, Maria Raducanu și mulți alții. Sperăm ca distribuţia de pe scenă, dar şi evenimentele din timpul zilei să îi mulţumească pe toţi cei prezenţi”, a spus Ciprian Hordilă, organizatorul evenimentului.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *