Incendiu la fosta fabrică de mobilă

Mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) au intervenit la un incendiu violent, izbucnit la fosta fabrică de mobilă din municipiul Vaslui.

Incendiul a izbucnit la anexa unui depozit, ce aparţine unei societăţi comerciale, unde se aflau cantităţi mari de deşeuri, în special din cauciuc. Au ars resturi de PVC, carton și recipiente în care se mai aflau mici cantități de diluante, ceea ce a dus la mici explozii.De asemenea, au ars cabluri electrice de tensiune medie, fiind întreruptă alimentarea cu energie electrică.Pompierii au reușit să lichideze focul după 30 de minute de luptă cu flăcările.Cauza probabilă a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spații deschise, însă se bănuiește că vinovați ar fi câțiva adolescenți, care și-au găsit drept loc de joacă acoperișurile fostei hale de producție ale vechii fabrici de mobilă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Show live cu Raluka și Proiectul Balkanic la Zilele Culturale ale municipiului Vaslui

În prima seară din cadrul Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui, mii de vasluieni s-au distrat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *