Thursday , 29 September 2022, 22:26

Încă un teren sintetic la LPS Vaslui!

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui reușește să-și dezvolte baza sportivă, cu sprijinul Primăriei municipiului Vaslui. În aceste zile va fi finalizată investiția la un nou teren sintetic, cu dimensiuni 43 x 23 m.

Se lucrează în prezent la nivelarea și compactarea stratului suport, aplicarea stratului geotextil și montarea covorului sintetic destinat grupelor de începători și elevilor ce nu fac parte din loturile de performanță.

Anul trecut, LPS Vaslui a dat în folosință un prim teren sintetic, cu dimensiuni de 63m x 42m, care a fost omologat pentru competițiile Under11.

De asemenea, se efectuează reparații la nivelul terenului natural de fotbal construit în aprilie 2017(dimensiuni 80 x 45 m).

”Au fost introduse pe lista de investiții pista de atletism sintetică circulară (de dimensiuni 400 x 4.50 metri) cât și terenul mare de fotbal destinat juniorilor Under 15, Under 17, respectiv Under 19. Lucrările pentru aceste două obiective vor demara anul viitor, urmând ca la finalul acestora să putem oferi sportivilor noștri condiții optime pentru practicarea sportului de performanță”, a spus Ionuț Chiochiu, directorul adjunct al LPS Vaslui.

Începând de luni vor demara lucrările de înlocuire a învelitorii acoperișului de la sediul Liceului cu Program Sportiv, iar în două săptămâni vor începe lucrările de reparații la acoperișul sălii de sport, cât și cele de reparații interioare și exterioare/aplicare tencuială exterioară.

”Mulțumim Primăriei Municipiului Vaslui și Inspectoratului Școlar Județean Vaslui pentru sprijinul acordat în vederea atingerii acestor obiective! Mulțumesc din suflet părinților voluntari de la grupele de fotbal, personalului din baza sportivă, cât și celor trei colegi de la secția de fotbal pentru ajutorul acordat în vederea schimbării radicale a imaginii Bazei LPS Vaslui! Multă sănătate tuturor și așteptăm cu drag să reîncepem pregatirea alături de sportivii/elevii noștri!”, a conchis Ionuț Chiochiu.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *