Încă o petrecere ”stricată” de polițiști: Darul de la un botez dat pe amenzi!

În ziua de 7 ianuarie a.c., începând cu ora 20.00, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a Poliției Municipiului Vaslui, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au sistat derularea unui eveniment privat (petrecere de botez), organizat într-un spațiu privat închis (la o locuință), din localitatea Pușcași, județul Vaslui, cu participarea unui număr mare de persoane.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii care au descins la fața locului au aplicat un număr de 16 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De altfel, în ultimele 24 de ore, echipele de control au depistat 48 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de 30.000 lei.

Totodată, polițiștii au depistat și 37 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, pentru acestea fiind aplicate sancțiuni în cuantum de 19.000 lei.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un tânăr și doi minori, cercetați după ce au furat mai multe bunuri dintr-o magazie

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat din municipiul Vaslui, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunii …

Mașină ieșită în decor la Badeana

Update/ Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *