Încă o petrecere ”stricată” de polițiști: Darul de la un botez dat pe amenzi!

În ziua de 7 ianuarie a.c., începând cu ora 20.00, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a Poliției Municipiului Vaslui, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au sistat derularea unui eveniment privat (petrecere de botez), organizat într-un spațiu privat închis (la o locuință), din localitatea Pușcași, județul Vaslui, cu participarea unui număr mare de persoane.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii care au descins la fața locului au aplicat un număr de 16 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 27.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

De altfel, în ultimele 24 de ore, echipele de control au depistat 48 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/2020, cu amenzi în cuantum de 30.000 lei.

Totodată, polițiștii au depistat și 37 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, pentru acestea fiind aplicate sancțiuni în cuantum de 19.000 lei.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *