Friday , 26 February 2021, 06:47

Încă o petrecere privată ”stricată” de polițiști! Petrecăreții au fost amendați!

Ieri, polițiștii vasluieni, sprijiniți de jandarmi și polițiști locali, au sistat derularea unui eveniment privat (petrecere), organizat într-un spațiu privat deschis (curtea unui imobil), din strada Nicolae Milescu, municipiul Vaslui.

Organizatorului evenimentului și celor 21 de persoane participante le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale în cuantum de 3.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Peste 440 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat în ultimele 48 de ore, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.

Au fost derulate 29 de misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane. În cadrul acțiunilor au avut loc și activități preventive de informare, dar și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare cu privire la mijloacele de transport în comun pe timpul stării de alertă.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate peste 226 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, peste 207 mijloace de transport persoane (dintre care 98 destinate transportului în comun de persoane) și au fost legitimate peste 1640 de persoane.

Echipele de control au depistat 514 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform Legii nr. 55/ 2020.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Șoselele ce centură ale Vasluiului rămân în planurile Ministerului Transporturilor

Primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, a anunțat într-o conferință de presă că Ministerul Transporturilor nu a …

Proiectul ALDEBARAN, derulat de Asociația PROFIZICA, a ajuns la final!

Pe 24 februarie 2021 a avut loc într-un cadru festiv la Liceul ”Ștefan Procopiu” din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *