Saturday , 4 February 2023, 05:36

Încă 6 km de drum modernizați de Viacons Rutier Huși!

Viacons Rutier Huși continuă să modernizeze infrastructura rutieră din județ.

Ultima investiție dată la cheie este în comuna Muntenii de Jos. Aici, firma coordonată de Ioan Ciomaga a asfaltat peste 6 km de drum în intravilanul localităților Muntenii de Jos și Mînjești.

”Echipa Viacons a păstrat standardele impuse de ceva vreme și aici, la Muntenii de Jos, dar și respectăm, întocmai, proiectele. Pentru acest proiect a fost o muncă de echipă la execuția lucrării, derulată pe 10 luni. Dorim ca toți beneficiarii noștri să fie mulțumiți de ceea ce lăsăm în urmă”, a declarat Daniel Ralea, director executiv Viacons Rutier Huși.

Reprezentanții Viacons Rutier au dorit să mulțumească echipei de la Primăria Muntenii de Jos și tuturor celor care au fost implicați în derularea proiectului.

”Din fericire, am avut o foarte bună colaborare cu echipa din primărie, mai ales că, așa cum știm cu toții, la derularea proiectelor europene vorbim de un număr mult mai mare de documente necesare ce trebuiesc finalizate într-un timp foarte scurt. De asemenea, trebuie să îmi felicit colegii care au dus la bun sfârșit acest proiect, în contextul unei pandemii care ne-a obligat să schimbăm standardele de echipare a lucrătorilor noștri”, a precizat Daniel Dobrea, directorul tehnic al Viacons Rutier.

”Este un pas către civilizație!”

Investiția a fost finanțată din fonduri europene, iar Consiliul Județean a sprijinit financiar Primăria, pentru a asigura cofinanțarea proiectului, unul de anvergură.

”Trebuie apreciat efortul autorităților locale de a asigura cofinanțarea la un asemenea proiect. Este un efort considerabil și un lucru excepțional ca o comunitate, cum e Muntenii de Jos, să cofinanțezi cu asemenea sume. Înseamnă și un angajament să duci și mai departe, până la finalizare, întreg procesul de modernizare a unităților teritorial-administrative. Îi felicit pe toți cei implicați în derularea proiectului și să sperăm că vor găsi în continuare energia necesară, pentru a ajunge la o urbanizare totală a localităților”, a declarat Dumitru Buzatu.

Investiția însumează modernizarea și asfaltare a peste 6 km de drum, valoarea lucrărilor fiind de 5,4 milioane lei.

”Este un pas către civilizație și o numesc o investiție de suflet. Felicit constructorul, fiindcă a realizat o lucrare la standarde maxime. Să sperăm că vor mai veni și alte investiții, mai ales că avem deja aprobate fondurile pentru 3,2 km de asfalt, prin CNI. Am mai depus la CNI un proiect pentru asfaltarea a încă 17 km de drum. Cu acest proiect am avea toată infrastructura rutieră din intravilan modernizată și asfaltată. Lucrarea recepționată înseamnă modernizarea drumurilor și siguranța circulației. Au fost amenjate podețe și acostamente betonate, dar și semne de circulație. Adică tot ce înseamnă circulație pe drumurile publice”, a spus Dănuț Crețu, primarul comunei Muntenii de Jos.

VIDEO

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un moldovean a cumpărat un permis de conducere fals cu 150 de euro

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au descoperit o carte …

Un bărbat beat turtă a încercat să treacă Vama Albița la volanul unei cisterne plină cu peste 25.000 litri de motorină

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat un cetățean …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *