ActualitateLocal

În unităţile şcolare se întocmesc liste cu angajaţii care vor să se vaccineze

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Vaslui vor întocmi în perioada următoare liste cu angajaţii din învăţământ care doresc să se vaccineze împotriva SARS-CoV-2, astfel încât, în conformitate cu calendarul stabilit la nivel naţional, să se treacă la imunizarea tuturor persoanelor interesate.

Potrivit inspectorului general şcolar, Loredana Roman, au fost transmise informări către conducerile unităţilor şcolare din judeţ, care în zilele următoare vor centraliza situaţia privind personalul didactic, nedidactic şi didactic-auxiliar care doreşte să se vaccineze.

”Din discuţiile pe care le-am avut cu colegii, există persoane care doresc să se vaccineze, dar nu putem anticipa un număr. Noi am publicat pe site-ul inspectoratului toate datele necesare care se află pe platforma naţională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. De asemenea, colegii au şi alte surse de informare, din mass-media, de la cadre medicale, astfel încât să decidă dacă vor să se vaccineze”, a declarat Loredana Roman.

La nivelul judeţului Vaslui, sunt în total peste 6.500 de angajaţi în sistemul de educaţie, conform datelor furnizate de ISJ.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button