În această seară are loc o nouă dezinfecție a străzilor din Vaslui

Începând cu data de 30 martie 2020, prin intermediul operatorului specializat SC Goscom SA, Primăria municipiului Vaslui a efectuat lucrări de igienizare și spălare a străzilor și trotuarelor din municipiul nostru, activitate care a fost continuată inclusiv în perioada sărbătorilor de Paște.

În efortul de a preveni răspândirea noului coronavirus COVID-19, de pe 9 aprilie a.c. s-a procedat la dezinfecția străzilor și trotuarelor din municipiul Vaslui cu HIPOCLORIT DE SODIU SOLUȚIE 1,25% CLOR, utilizată conform OMS nr. 525/27.03.2020.

Continuând aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii acestuia în municipiu, vă aducem la cunoștință că reluăm dezinfecția căilor de acces (străzi, trotuare și alei) din orașul nostru începând cu data de 27 aprilie 2020, ora 21.00.

Partea carosabilă va fi dezinfectată folosind cisterne special dotate pentru pulverizarea HIPOCLORITULUI DE SODIU SOLUȚIE 1,25%, iar trotuarele și aleile vor fi dezinfectate pedestru, de către operatori cu atomizoare.

”Ca și data trecută, dezinfecția va începe cu acele căi de acces mai intens circulate. Vă rugăm să evitați deplasările pietonale începând cu ora menționată anterior! Rugăm cetățenii să sprijine eforturile autorităților și să dea dovadă de responsabilitate și simț civic în tot ce întreprind!”, a precizat Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Ambulanță scoasă din nămeți de un grup de tineri la Ghergheleu

O ambulanță trimisă la o urgență în localitatea Ghergheleu, comuna Codăești, a rămas blocată în …

Ambulanţă care transportă doi pacienţi la un centru de dializă, blocată pe DC37

O ambulanţă cu doi pacienţi transportaţi pentru dializă a rămas blocată în zăpadă pe DC …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *