Thursday , 29 September 2022, 23:34

Hușean revenit din Anglia, prins conducând sub influența drogurilor

Joi, 28 iulie 2022, ora 19:25, polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona intersecției drumului european DE 581 cu drumul național DN 24, în proximitatea localității Crasna, comuna Albești, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în străinătate (Anglia), condus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui.

Acesta a fost testat cu aparatul drug-test, pentru determinarea substanțelor psihoactive, fiind depistat pozitiv la cocaină. Ulterior, a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

„Conduita preventivă salvează vieți” este mesajul transmis de polițiștii vasluieni

În perioada septembrie 2022 – martie 2023, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean …

Amenzi în valoare de peste 1,2 milioane de lei, date de comisarii Gărzii de Mediu de la începutul anului

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean Vaslui al Gărzii Naţionale de Mediu au dat amenzi în valoare de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *