Hușean reținut de polițiști, după ce l-a deposedat pe un adolescent de un ceas și un telefon mobil

Poliţiştii hușeni au reținut un bărbat de 29 de ani, din Huși, județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Huși au probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 29 de ani, din Huși, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În cursul zilei de ieri, 6 ianuarie a.c., ora 22.00, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui a fost sesizată de către un tânăr de 18 ani, din Huși, cu privire la faptul că, în aceeași seară, la ora 21.35, în timp ce se afla în Huși, pe strada General Teleman, a fost deposedat, prin constrângere, de un telefon mobil și un ceas de mână.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii, sprijiniți de jandarmi, au identificat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunii. Prejudiciul în cauză este estimat la 800 de lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

Urmare a probatoriului administrat, în cursul zilei de astăzi, 7 ianuarie a.c., poliţiştii au luat față bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Huși pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.      

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Instituții ale statului, amendate pentru modul defectuos de asigurare a securității propriilor unități

În perioada ianuarie – februarie 2021, polițiștii Compartimentului „Sisteme de Securitate” din cadrul Serviciului de …

Patroni amendați și cu marfa confiscată

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *