Monday , 30 November 2020, 16:47

Hușean, în stare de ebrietate, a acroșat o tânără, în timp ce manevra mașina cu spatele

Polițiștii Biroului Poliției Rutiere Huși au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Huși, a fost acroșată de un autoturism în zona intersecției străzilor Cotroceni și Corni.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a persoanei vătămate, care a refuzat transportul la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, la efectuarea manevrei de mers înapoi, conducătorul autoturismului înmatriculat în județul Vaslui nu s-a asigurat corespunzător, ocazie cu care ar fi acroșat cu roata dreapta-spate persoana vătămată,  în timp ce aceasta se afla angajată în traversarea părții carosabile în mod regulamentar, pe la colțul străzii.

Ulterior, conducătorul autoturismului a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea poliției.

Polițiștii l-au identificat și depistat la adresa de domiciliu pe bărbatul în vârstă de 57 de ani, din Huși, județul Vaslui, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus pentru recoltarea de probe biologice la Spitalul Municipal Huși.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ”vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului” .

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Scară de bloc inundată de fumul de la un incendiu în Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Un bârlădean era cât pe ce să arunce în aer locuința. Acesta a încercat să scoată aragazul din flăcări, fără să închidă gazul!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *