Hoț prins de polițiștii vasluieni

Poliţiştii negreșteni au reţinut un bărbat în vârstă de 19 ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au probat activitatea infracțională  a unui bărbat în vârstă de 19 ani, din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 10/11 ianuarie a.c., cel bănuit a pătruns, prin forțarea sistemului de închidere, într-un magazin de alimentație publică de pe raza orașului Negrești, de unde a sustras băuturi alcoolice, țigarete și bani. Prejudiciul stabilit prin comiterea faptei este de aproximativ 650 de lei. O mare parte din bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

În data de 11 ianuarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar a doua zi a fost prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziua Națională a României a fost marcată la Vaslui printr-un ceremonial militar și religios

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României au debutat cu un ceremonial militar și religios în …

Doi profesori vasluieni recompensați cu Ordinul Meritul pentru Învățământ în grad de Cavaler

Președintele României, domnul Klaus Iohannis a semnat luni, 28 noiembrie 2022, decretul nr. 1376 prin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *