HC Vaslui-Steaua 26-25 (14-15) Încă o seară magică pentru fanii HC Vaslui

hc-vaslui-steaua
Cu o sală plină, HC Vaslui a avut un start perfect, conducând preţ de câteva minute, după care oaspeţii au preluat iniţiativa, având în permanenţă două goluri avans. Pe final de repriză, gazdele puteau restabili egalitatea la 14, însă Hagiu a trimis în bară, iar Steaua a punctat încă o dată, plecând la vestiare cu un avantaj minim, scor 15-14.
La reluare, tensiunea a crescut atât în tribună, cât şi pe teren, iar HC Vaslui devine egala Stelei, la scorul de 16-16. Numai bine ca observatorul FRH, Ioan Ciobanu, să trimită crainicul Florin Mititelu în tribune, la cerinţele antrenorului Coco Mihăilă, nemulţumit că îşi încurajează echipa cu ajutorul staţiei de amplificare.
Sala explodează la golul lui Gabriel Bujor, care îşi aduce echipa în avantaj, scor 20-19, în minutul 43 al meciului.
Bucureştenii au preluat imediat iniţiativa şi cu zece minute înainte de final aveau din nou două goluri diferenţă, scor 24-22. Vasluienii nu au cedat, iar Anton, cu două reuşite la rând, aduce euforie în tribună, punctând pentru cea mai frumoasă victorie a gazdelor din actualul sezon, scor 26-25.
Pentru HC Vaslui au marcat Gabriel Bujor (7), Vlad Vlăduţ (4), Anton (3), Hagiu (3), Mihai Bujor (3), Andrei Popescu (3), Tiberius Moldovanu (2), Hrimiuc (1).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Constantin Grosu a intrat în gura presei!

În cadrul Zilelor culturale ale municipiului Vaslui, Constantin Grosu, președintele CS Sergentul Vaslui, a ținut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *