Sport

HC Vaslui are staff tehnic cu acte


Sandu Iacob și-a pus semnătura pe un nou contract cu HC Vaslui. Conducerea clubului i-a urat succes în noul mandate, convinsă că va aduce noi satisfacții clubului în plan sportiv.
”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost implicați în activitatea HC Vaslui în acești doi ani pentru că mi-au oferit ocazia de a primi un nou contract pe încă un sezon din partea conducătorilor echipei vasluiene. Cei care vom forma noul grup HC Vaslui 2017/2018 ne dorim să aducem satisfacții susținătorilor financiari și morali ai acestei echipe. Suntem onorați și bucuroși că ne putem continua activitatea la Vaslui”, a declarat Sandu Iacob.
Și Alexandru Acsinte a ajuns la un acord cu conducerea clubului, semnând prelungirea contractului de antrenor secund. Acesta își dorește foarte mult să contribuie din plin la un nou succes pentru HC Vaslui, deși nu va fi ușor.
”În noul mandat îmi propun ca împreună cu antrenorul Sandu Iacob să construim o Echipă, cel puțin la fel de tare ca cea din sezonul trecut. Știm că nu va fi ușor, însă nu ne vom da deoparte de la muncă. Împreună cu suporterii noștri ne așteaptă noi rezultate și noi seri superbe”, a spus Alexandru Acsinte.
Cei doi tehnicieni reprezintă cele mai importante transferuri ale Vasluiului din această vară. De altfel, Sandu Iacob a fost declarat cel mai bun antrenor în sezonul trecut al Ligii Naționale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button