Wednesday , 25 November 2020, 10:57

Hany Ragab, pas către liga a treia

Singurul străin din liga a patra, egipteanul Hany Ragab, a semnat cu FC Panciu, ocupanta locului 11 în seria I a ligii a treia.

Liga a patra vasluiană a rămas fără singurul străin, Hany Ragab, înregimentat până ieri la Vitis Şuletea, ocupanta locului secund.
Egipteanul de 36 de ani a făcut pasul către liga a treia din România, semnând pe o perioadă de patru luni cu FC Panciu, ocupanta locului 11 în seria I a ligii a treia.

“Am avut mai multe oferte, însă am semnat cu cei care m-au dorit cel mai mult. S-a mai interesat de mine şi Bucovina Pojorâta, din liga a doua, însă nu mai puteam aştepta la infinit, ţinând cont că returul începe în scurt timp”, a spus jucătorul.

Hany Ragab promite că din vara va ajunge în liga secundă, însă visul său e de a evolua în prima ligă: “Sper să fiu sănătos şi să joc cât mai bine la noua mea echipă. Vreau să demonstrez că merit să evoluez într-o ligă superioară. Simt că pot să joc până la 40 de ani. Am experienţa necesară, pentru că am jucat mulţi ani în prima ligă din Egipt”.

Egipteanul este golgheter în liga a patra, cu 14 reuşite în 13 meciuri.

Vezi şi

Vasluian cu dosar penal pentru tăinuire! Deținea o mașină, dată în alertă pentru furt de către autoritățile italiene!

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, au depistat şi …

Negreșteancă salvată de pompieri, după ce a căzut într-o fântână

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a intervenit pentru salvarea unei persoane de sex …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *