Grupul de firme Safir se pregătește pentru prima participare la Târgul Anuga

Grupul de firme Safir participă în toamna anului 2019 la Târgul Anuga, cel mai important târg de produse alimentare, fixându-și ca obiective întâlnirea cu clienții externi, analiza pieței și a tendințelor din industria cărnii, dar și identificarea de noi clienți și furnizori.

Târgul Anuga 2019 va avea loc la Koln, Germania, în cadrul Complexului Expozițional Koelnmesse, în perioada 5-9 octombrie 2019.

Participarea la Anuga, o experientă plină de avantaje

Cu o tradiție de aproape un secol, Anuga s-a dovedit  a fi un eveniment de importanță maximă pentru producători, participarea reprezentând o experiență interesantă, dar și posibilitatea de a explora trendurile,  inovațiile tehnologice din industria în care activează și de a lega viitoare posibile parteneriate.
Grupul de firme Safir va participa la Anuga prin accesarea programelor naționale de promovare a exporturilor, programe care ajută producătorii români să se dezvolte la nivel internațional, facilitând exporturile și participarea la târguri/expoziții relevante din afara țării.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

„Viața așa cum a fost să fie” sau muzica transmisă prin cuvinte!

Sala TinArt a Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” s-a dovedit a fi „zgârcită” cu spațiul, …

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *