ActualitateLocal

Grupul de firme Safir, o prezenta activa la SIAL Paris 2018


Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% romanesc, cu peste 27 ani de experienta in industria carnii, a participat la cea de- a 28-a editie a Targului SIAL in cadrul standului Romaniei, cel mai mare eveniment international dedicat industriei alimentare, care a avut loc la Paris, in perioada 21-25 octombrie 2018.
Grupul de firme Safir si-a prezentat cu mandrie produsele cu gust adevarat de pui alaturi de peste 7.200 de companii, din 105 de tari si in prezenta a peste 160.000 de vizitatori din 194 de tari. Principalele obiective ale Grupului de firme Safir si anume, identificarea de noi parteneri de afaceri, consolidarea parteneriatelor existente si identificarea tendintelor pietei de profil, au fost indeplinite cu succes.

”Prezenta noastra la acest eveniment parizian de anvergura a reprezentat o reconfirmare a faptului ca cea mai importanta carte de vizita de peste 27 de ani o reprezinta puii nostri – crescuti cu mainile curate, cu grija si responsabilitate, de la bobul de porumb cu care sunt hraniti direct din mainile noastre si pana la siguranta in care ajung pe mesele familiilor. Ne bucuram ca produsele abatorului Safir sunt apreciate nu numai in Romania, ci si peste hotare. Suntem interesati sa participam si in continuare la astfel de evenimente, care constituie o oportunitate esentiala de a castiga vizibilitatea, de a construi contacte si de a identifica noi oportunitati de dezvoltare pentru export”, a declarat Anca Obreja, responsabil comunicare.
Datorita calitatii produselor si a investitiilor permanente in parteneriate durabile, noi tehnologii, diversificarea portofoliului de produse si extindere pe noi piete de desfacere, Grupul de firme Safir si-a consolidat de-a lungul anilor pozitia pe piata de export. In prezent, peste 15 % din productia anuala Safir este exportata in tari precum Bulgaria, Malta, Italia, Estonia, Austria, Olanda, Cipru, Grecia, Germania, Georgia si Kosovo.
In anii ce urmeaza, Safir isi propune sa dovedeasca aceeasi dedicatie prin noi investitii. Marirea capacitatii de productie prin deschiderea de noi ferme, extinderea ariei de distributie si cucerirea unor noi piete sunt doar cateva dintre obiectivele de viitor ale Grupului de firme Safir.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button