Gârcenean arestat preventiv, după ce a încălcat ordinul de protecție, agresându-și fizic fiica

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Gârceni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 39 de ani, din comuna Gârceni, județul Vaslui, cu privire la faptul că fostul soț, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a încălcat ordinul de protecție.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 21.11.2020, bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis de instanța de judecată la data de 02.10.2020, și ar fi pătruns în locuința din care fusese evacuat pentru o perioadă de 6 luni, agresând-o fizic pe fiica sa minoră. 

Având în vedere faptul că acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanţă de 100 metri faţă de fosta soție şi de locuinţa acesteia, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă ordinul de protecţie.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri acesta a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

45 de unităţi şcolare vor funcţiona în scenariul roşu de săptămâna viitoare

45 de unităţi de învăţământ din judeţul Vaslui vor funcţiona în scenariul roşu de la …

Trei accidente ciudate în mai puțin de o oră

Astăzi, ambulanțierii au fost solicitați să intervină la trei evenimente rutiere ciudate, în mai puțin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *