Gabriel Armanu / ”Am jucat ca o echipă de liga a doua!”

Gabriel Armanu a afirmat că CSM Vaslui a avut evoluții contrare în meciul cu Minaur Baia Mare, pierdut cu scorul de 26-37. Vasluienii au jucat excelent în prima repriză, însă în cea de-a doua parte au fost de nerecunoscut.

Tehnicianul formației vasluiene speră ca până la meciul cu CSM Bacău, de duminică, 13 februarie, să rezolve în mare parte greșelile făcute în atac, pentru a readuce gustul victoriei.

“Se poate spune că am avut două evoluții total diferite în cele două reprize. În prima repriză am reușit să tinem aproape de Baia Mare, o echipă de cupe europene, iar în repriza a doua am jucat ca o echipă de liga a doua. Asta nu ia cu nimic din meritul echipei adverse, îi felicităm, au câștigat meritat. Noi avem obiectiv locurile 9-10 și sperăm ca la meciurile ce vin să evităm greșelile pe care le-am făcut în repriza a doua. Dacă nu vom mai rata la fel de mult ca astăzi, cu siguranță vor veni și victoriile”, a spus Gabriel Armanu.

CSM Vaslui a coborât pe locul 9 în Liga Zimbrilor, cu 18 puncte.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un vasluian a fost prins la volan cu alcoolemie de 1.02 mg/l; s-a ales cu dosar penal!

Polițiștii Biroului de Ordine Publică, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de …

Bărbat din Brașov prins la volan în stare de ebrietate pe un drum național

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *