FOTO/ Doi morți în cumplitul accident de la Pușcași

Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Vaslui a intervenit la un accident rutier produs pe DN 2F, pe raza localității Pușcași, comuna Pușcași. În accident au fost implicate două autoturisme și opt persoane, dintre care un minor în vârstă de 14 ani.

La ora 17:03 a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție al Județului Vaslui.

S-a intervenit cu 7 autospeciale, dintre care o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, trei ambulante, o autospecială de transport personal și victime multiple, precum și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui.

La fața locului au fost găsite opt victime, dintre care două aflate în stop cardio respirator.

Șase victime, între care și minorul în vârstă de 14 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, victimele prezentând multiple traumatisme.

”Două dintre victime, cele aflate în stop cardiorespirator, au fost resuscitate la fața locului. Din nefericire, niciuna dintre aceste persoane nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul acestora”, a spus Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

La ora 18:14 a încetat PLanul Roșu de Intervenție al Județului Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *