FOTO/ Alertă la Ivești, unde două autoturisme au fost implicate într-un accident! 5 persoane au fost transportate la spital!

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) la un accident rutier produs în localitatea Ivești.

În eveniment au implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane, între care și un copil în vârstă de aproximativ 10 ani.

La intervenție au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

”La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite cinci victime conștiente, dintre care patru adulți și un copil. Toate cele cinci victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme în urma unui accident rutier. Dintre toate victimele, în starea cea mai gravă sunt copilul și tatăl său. Șoferii celor două autoturisme implicate în accident, au refuzat transportul la o unitate medicală de specialitate”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

Poliția se află la fașa locului pentru a stabili cauzele și circumstanțele producerii accidentului rutier.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *