Fosta invatatoare din Vaslui, gasita moarta in casa


Crima infioratoare la marginea Vasluiului. O femeie de 78 de ani a fost moarta, in locuinta sa, cu rani grave la cap. Vecinii sunt cei care au sunat la 112 si au anuntat Politia, ingrijorati ca nu o mai vazusera de doua zile.
Suspect de omor este chiar nepotul femeii, un tanar de 21 de ani care sufera de schizofrenie. Batrana il ingrijea singura, dupa ce mama lui a plecat la munca in strainatate. Criminalistii cred ca biata batrana, o fosta invatatoare, a fost ucisa vinerea trecuta. Sambata si duminica, vecinii au tot cautat-o acasa, insa nepotul ei i-a indepartat sub diverse pretexte.
Politistii au gasit trupul fara viata al batranei in pat, acoperit cu o plapuma. Dupa crima, suspectul a vrut sa lase in sat impresia ca nimic grav nu se intimplase.
Oamenii spun ca, desi traiul cu nepotul sau nu era usor, batrana il iubea ca pe fiul sau si avea grija sa isi ia regulat medicamentele.
Tanarul a fost dus deocamdata la Psihiatrie. Mama lui munceste in Suedia de ani buni si acum este in drum spre casa.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

„Viața așa cum a fost să fie” sau muzica transmisă prin cuvinte!

Sala TinArt a Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” s-a dovedit a fi „zgârcită” cu spațiul, …

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *