Fomica? Grupul de firme Safir include un nou brand în portofoliu


• ”Fomică?” este cel mai nou brand de preparate și semipreparate românești din carne de pui. El aparține Grupului de firme Safir, producator de carne de pasăre refrigerată şi congelată sub brandurile Deliciosul de Vaslui si Zdravăn Moldovenesc.

Cu o experiență de peste 25 ani pe piața alimentară din România, Grupul de firme Safir lansează ”Fomică?”, brandul de semipreparate românești din carne de pui și condimente naturale, lărgindu-și portofoliul de produse, conform strategiei și direcțiilor de dezvoltare continuă.
”Fomică?” înseamnă preparate românești din carne pură și condimente naturale.

Toate produsele, din gamele ”Pui pe jar” și ”Pui la ghiozdan”, sunt dezvoltate pe baza unor ingrediente unice: gustul adevărat de pui, carnea proaspătă și pură, neinjectată – fără amestecuri, fără aditivi, fără conservanți, fără coloranți -, condimentele naturale atent alese și rețetele bine meșteșugite, exact pe pofta românului.

”Pui pe jar” este gama ”Fomică?” dedicată preparatelor pentru grătar dar care pot fi gatite usor si la cuptor, in tigaie sau in diferite alte forme, care include: produse refrigerate, condimentate, clasice și picante, din carne pură cu gust adevărat de pui, și cârnați de pui proaspeți, clasici și picanți.

”Pui la ghiozdan” este gama ”Fomică?” în plin proces de dezvoltare, care surprinde printr-o rețetă unică de pârjoale, gata preparate, menite să le facă românilor viața mai ușoară și să le aducă aminte de gustul autentic al pârjoalelor, ca la mama acasă, reinterpretat într-o manieră actuală, gustoasă și sănătoasă.

Produsele ”Fomică?” sunt disponibile în magazinele din rețeaua clasică de distribuție și se adresează românilor cu poftă de viață și de sărbătoare, care apreciază gustul adevărat de pui al produselor gustoase, natural condimentate. Pentru pofte de-a gata, cei care vor să economisească timp și să-și facă viața mai ușoară, ”Fomică” include produse gata gătite din carne pură și condimente naturale, după rețete bine meșteșugite.

Grupul de firme Safir are o experiență de peste un sfert de secol pe piața cărnii din România și nu numai. Pentru modernizarea sistemului propriu de producție, dar și pentru asigurarea și controlul calității produselor, compania a investit în dotarea cu: un modern abator de păsări, ferme proprii, fabrică de făinuri proteice și de nutrețuri combinate, dar și o rețea de distribuție proprie. Află mai multe despre produsele ”Fomică?” și Grupul de firme Safir: www.safir.ro.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *