Saturday , 20 August 2022, 06:53

Flacăra Munteni de Sus vede promovarea!


În acest sezon, FC Flacăra Munteni de Sus a fost surpriza ligii a patra. După ce și-a asigurat, în iarnă, nu mai puțin de patru jucători, cu evoluții în ligile superioare, formația muntenară bate la porțile ligii a treia.
Este vorba despre Ionuț Chiochiu, care a activat mulți ani în liga a treia, Bogdan Țuțu, care are în CV meciuri în liga secundă.
Însă, cel mai mare câștig îl reprezintă transferul portarului Mihai Tătaru. Acesta a apărat poarta la echipe de tradiție din prima ligă, cum ar fi CFR Cluj, FC Vaslui, Universitatea Craiova și Politehnica Iași.
Un alt jucător cu un CV impresionant este Gabriel Crăciun. Fundașul a evoluat în Liga 1, la Gaz Metan Mediaș și FC Argeș Pitești. Cele mai multe jocuri, 159 la număr, le-a acumulat în liga a doua. În sezonul 2014-2015 a făcut parte din lotul cu care Atletico Vaslui izbutea promovarea în liga a III-a.
”Ne dorim promovarea, nu negăm acest lucru. Ar fi o promovare istorică. Flacăra a mai reușit acest lucru prin 2006, însă nu s-a înscris în liga a treia, din lipsă de fonduri”, a spus Ion Vartolomei, primarul comunei Munteni de Sus.
Pentru a disputa meciurile de acasă în fața propriilor suporteri, autoritățile au demarat o serie de investiții la arena sportivă. În prezent, terenul de fotbal are vestiare moderne și a fost montată o tribună, cu o capacitate de peste 300 de locuri pe scaune. Investițiile nu se opresc aici, primarul Vartolomei intenționând să monteze la stadion o instalație de nocturnă până în toamnă.
”Există entuziasm la Munteni de Sus. Pe lângă sprijinul unor sponsori și al Consiliului Local, mulți localnici, aflați la muncă în străinătate, au sărit în ajutorul echipei de fotbal. Fiecare ne sprijină cu ce poate. Cineva ne-a trimis o mașină de tuns gazonul”, a mai spus primarul.
Flacăra Munteni de Sus a obținut dreptul de participare la barajul de accedere în liga a treia, după ce a câștigat finala ligii a patra, cu FC Gârceni, scor 2-1.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Florin Acatrinei este liderul marcatorilor în Liga Zimbrilor!

Vasluiul are golgheterul Ligii Zimbrilor după primele 9 etape. Este vorba despre Florin Acatrinei. Interul …

Sporting Juniorul Vaslui, înregistrată oficial în Liga 3!

Sporting Juniorul Vaslui evoluează din sezonul viitor în Liga 3, anunță Federația Română de Fotbal …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *