Fiul celui mai puternic șef PSD-ist din Moldova a fost numit secretar de stat


Tudor Buzatu, fiul președintelui CJ, Dumitru Buzatu, și a senatoarei Gabriela Crețu, a fost numit secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului Ana Birchall, la propunerea acesteia (ea însăși deputat de Vaslui). Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.
”Având în vedere propunerea formulată de viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, în temeiul art 19 şi art 21, ind.1, din Legea 90/2001, privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, şi art. 1, alin 1, litera a1, din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 25/2007privind stabilirea unor măsuri pentru reorganizarea aparatului de lucru al Guvernului, aprobată prin modificări şi completări prin Legea 99/2008, cu modificări şi completări ulterioare, prim- ministrul emite prezenta decizie: Articol unic – Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Tudor Buzatu se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României”, se arată în textul din MO.
În vârstă de 32 de ani, Tudor Buzatu a intrat în atenţia opiniei publice după ce a fost numit director al unei instituţii aflate în subordinea CJ Vaslui, condus de tatăl său, Dumitru Buzatu. Înfiinţat în 2009, Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui (CRAV) este o societate care aparţine în proporţie de 70% Consiliului Judeţean şi 30% Consiliului Local. După înfiinţare, Tudor Buzatu a fost numit directorul executiv al CRAV, funcţie pe care a deţinut-o până în prezent.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Show live cu Raluka și Proiectul Balkanic la Zilele Culturale ale municipiului Vaslui

În prima seară din cadrul Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui, mii de vasluieni s-au distrat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *