Thursday , 3 December 2020, 12:33

Filmare virală! Candidatul PNL la primăria Fălciu vorbește ca un birjar: ~Mă c…c pe ea de primărie, eu vreau senator!”

O înregistrare telefonică a devenit virală pe rețelele de socializare.

Protagonist este candidatul PNL la primăria comunei Fălciu, Titinel Ursu.

Acesta îi cere unui candidat local să trădeze partidul și să vină alături de el, cu promisiunea că îl va face viceprimar pe cel de la capătul firului.

Titinel Ursu, unul dintre favoriții ministrului Sănătății, are un limbaj revoltător pentru un politician care vrea să ajungă primar. Dialogul, atenție!, se poartă între candidatul PNL și un membru USR.

De altfel, Titinel Ursu are aspirații mai mari și nu funcția de primar îl atrage, ci are promisiunea ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, că în decembrie va fi pe liste la senat.

”Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar tu nu iei mai mult de 60 de voturi. Ascultă-mă, aici! Ești trecut la „Diverse”. Ascultă-mă, în sondaje ești trecut la „Diverse”. Bătălia este între mine și Moraru. De ce nu vii cu mine, măi băiatule? Ți-ai stricat toate relațiile! De ce nu vii lângă mine în continuare și hai să luptăm împreună, dă-l în p…a mea pe Moraru! Hai să luptăm și-l batem ca lumea! Te pun vice, măi, băiatule! Tu ești cunoscut de toată lumea, după care eu plec în Senat. Ți-am spus care e treaba, eu vreau să fiu senator. Nu primar! Mă c…c în el de primar, m-ai înțeles? Eu vreau să plec în Senat. Ascultă-mă! Băi, ascultă-mă, nu te lua după Vasilache și nu știu eu cine. Băi, lasă-mă că nu trăiești cu USR-ul, dă-l în p…a mea, stai liniștit. Dă-l în p…a mea de USR, băi. Băi, fii băiat deștept”, spune în înregistrare Titinel Ursu.

IATĂ DOVADA:

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Vitezomanii au fost amendați de polițiștii vasluieni

Mai mulți vitezomani s-au ales cu amenzi și unii au rămas chiar fără permis, după …

La Vaslui se va construi o grădinița nouă! Va fi gata în maxim 2 ani!

Astăzi, Primăria Vaslui a predat amplasamentul pentru construirea unei grădinițe noi în oraș. Ea va …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *