Fetiţa din Huşi arsă cu ciorbă pe 40% pe corp are o evoluţie mulţumitoare, spun medicii

Fetița cu arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului, care a fost adusă de la Huși la Spitalul de Copii ”Sf Maria” din Iași, nu va mai fi transportată la București.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Lavinia Ionescu, starea de sănătate a fetei este stabilă și poate continua tratamentul în unitatea spitalicească ieșeană:

”Starea fetiţei primită sâmbătă de la Spitalul Huşi este una mulţumitoare din punct de vedere al leziunilor pe care le are. Fetiţa a fost detubată, respiră spontan încă din cursul dimineţii de duminică. Suntem foarte mulţumiţi de evoluţia de până acum sub tratament medicaţional instituit”.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Sf Maria” din Iași, Lavinia Ionescu, a adăugat că prognosticul rămâne rezervat, dar momentele dificile au fost depășite.

”Hopul pentru acest copil, ca să spunem aşa, nu este trecut. Patologia sa, arsura de 40% o situează în categoria de mare ars. Ne bucurăm de această evoluţie bună acum la început. Lucrurile pot denatura, lucrurile pot lua orice turnură”, a precizat Lavinia Ionescu.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Captură impresionantă la Albița! Aproape 50 mii de cartușe letale descoperite în portbagajul unei mașini conduse de un moldovean!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire …

Cinci bărbați reținuți de polițiști, după ce au încercat să-și facă dreptate cu parul

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinuți cinci bărbați, din comunele Dimitrie Cantemir și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *