Festivalul “Ritmurile Tineretii” a ajuns la a XXVI-a editie

La sfârşitul săptămânii, s-a desfăşurat cea de-a 26-a ediţie a Festivalului de gimnastică şi dans “Ritmurile Tinereţii”, organizat de Casa de Cultură “Constantin Tănase” şi Primăria Vaslui, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Sute de copii au concurat pe durata a două zile, care au etalat costume viu colorate pentru a-i încânta pe membrii juriului atât prin ţinută, cât şi prin dans.

Au prezentat tot felul de stiluri, de la dans popular, clasic, dans modern, aerobic, ţigănesc, oriental, latino, până la rock & roll şi hip-hop.

„Suntem bucuroşi că putem duce mai departe tradiţia acestui concurs şi că elevii, profesorii, sunt în receptivi la acest eveniment. Ne bucură şi faptul că avem înscrise în concurs multe formaţii din mediul rural, semn că manifestarea noastră oferă acestor copii un spaţiu de desfăşurare şi afirmare accesibil. Este evident că juriul, format din profesionişti, va avea o sarcină grea. La final, vom oferi, pe secţiuni şi categorii de vârstă, 20 de trofee, iar toţi participanţii vor fi răsplătiţi cu diplome”, a declarat Ionel Bordeianu, directorul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *