FEST-tin sportiv de Ziua Tineretului


Sute de vasluieni au participat la competițiile sportive dedicate Zilei Tineretului, sub genericul “FEST-tin”.
Primăria municipiului Vaslui, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret (DJST), a organizat diferite întreceri sportive dedicate Zilei Tineretului.
Vasluienii au concurat la o competiție de streetball, care a avut loc pe terenul de sport din parcul Copou. Nu au lipsit întrecerile de cros, volei, tenis de masă, muzică, dans, gimnastică programate în parcul Copou, Liceul ”Emil Racoviță” și Sala Sporturilor.
”An de an ne implicăm în organizarea Zilei Tineretului, iar Primăria Vaslui este un partener de tradiție. Împreună am reușit și în acest an să inițiem o serie de activități, la care au participat tinerii noștri. Am avut o participare bună și ne bucurăm că tinerii de azi înțeleg care e mesajul nostru, acela de a face mișcare”, a spus Răducu Tatu, directorul DJST Vaslui.
Tot în parcul Copou au avut loc demonstrații de automodele, șah și de taekwon-do, iar din centrul Vasluiul, pe traseul Crucea Gării-Traian-Spiru Haret-Mihail Kogălniceanu, s-a desfășurat un tur ciclist. Organizatorii au recompensat echipele și sportivii câștigători.
”Aceste manifestări nu au fost alese întâmplător. Ne consultăm în permanență cu reprezentanții Consiliului Consultativ al Elevilor, iar împreună inițiem evenimentele la care să participe tinerii. Dovadă, numărul mare de participanți la activitățile sportive dedicate Zilei Tineretului”, a spus Ramona Ailioaiei, reprezentanta Primăriei Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

„Viața așa cum a fost să fie” sau muzica transmisă prin cuvinte!

Sala TinArt a Bibliotecii Județene „Nicolae Milescu Spătarul” s-a dovedit a fi „zgârcită” cu spațiul, …

Expoziție de costume populare din Basarabia în foaierul Casei de Cultură „Constantin Tănase” Vaslui

Membrii comunității „Șezătoarea Basarabia”, cu sprijinul Primăriei municipiului Chișinău, au venit în cadrul Zilelor Culturale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *