Excelența în afaceri premiată și în acest an

ionel-constantin

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui va organiza și în acest an cel mai important eveniment al mediului de afaceri din județ – Topul firmelor. Sunt așteptați reprezentanții celor mai performante companii, parlamentari, membri ai guvernului, directori de bănci și oficialități locale.
“Pe data de 4 noiembrie, la ora 17, bate gongul teatrului Victor Ion Popa din Bârlad, unde alături de oameni de afaceri vrem să oferim un regal prin filarmonica din Bacău cu care deschidem evenimentul, urmând apoi să intrăm în ceea ce înseamnă Topul Județean al Firmelor, la care vor fi invitați să participe oameni de afaceri din județ și din regiune, reprezentanți ai administrației publice locale și județene, presa din județul nostru și cea regională. Topul județean al Firmelor pune în valoare măiestria , preocupare și valorificarea la maxim a potențialului uman și financiar al firmelor.
Anul acesta avem ca invitați speciali personalități de la nivelul regiunii Nord-Est 1 cum ar fi: rectorul Facultății de Medicină din Iași, profesorul doctor Viorel Scripcaru, primă mână în chirurgia românească și un formator de chirurgi în România, profesorul doctor Gabriel Condurache, prorector al Universității “Gheorghe Asachi” din Iași și doctorul în chirurgia oftalmologică Corneliu Grigoraș. Prin acordarea celor trei plachete peronalităților din regiunea Nord-Est 1 vrem să punem în valoare și județul nostru. Județul Vaslui nu este în afara regiunii. Nu avem cu ce să ne fie rușine , sau nu suntem cu nimic mai prejos decât cei din Iași, Bacău, Suceava, Piatra Neamț sau Botoșani. Trebuie să înțelegem că defăimarea județului nostru ne face rău inclusiv nouă și copiilor noștri. De aici au plecat valori și de aceea Ionel Constantin și membrii colegiului dăm aceste premii, ca lumea să știe că în Vaslui trăiește o populație sănătoasă la trup și la cap. Așa ar trebui să facă și politicienii ” a declarat Ionel Constantin ,președintele CCIA Vaslui.
Clasamentele din cadrul Topului firmelor au la bază o metodologie în care se ține cont de mai mulți factori, precum profitul brut, cifra de afaceri, valoarea activelor șamd, întreprinderile fiind clasificate și pe categorii de mărime, de la microîntreprinderi și întreprinderi mici, la întreprinderi mijlocii și mari.
De asemenea, în cadrul manifestării, pe lângă trofeele ce vor fi acordate după criteriile amintite, vor fi decernate și o serie de premii speciale pentru rezultate sau contribuții deosebite într-un anumit domeniu.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ambulanță scoasă din nămeți de un grup de tineri la Ghergheleu

O ambulanță trimisă la o urgență în localitatea Ghergheleu, comuna Codăești, a rămas blocată în …

Ambulanţă care transportă doi pacienţi la un centru de dializă, blocată pe DC37

O ambulanţă cu doi pacienţi transportaţi pentru dializă a rămas blocată în zăpadă pe DC …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *