ActualitateLocal

Episcopia Hușilor sprijină învățământul online! 90 de laptopuri și tablete vor ajunge la copiii din Negrești

Episcopia Hușilor, în parteneriat cu parohiile din Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Europei Occidentale, cu sediul la Paris, va dona un număr de tablete copiilor vasluieni, cu posibilități reduse, pentru a facilita învățământul online, în această perioadă dificilă.

Prin acest demers, Episcopia Hușilor va da curs solicitării venite din partea Inspectoratului Școlar Județean, PS Ignatie propunând să fie întocmită o listă cu numele copiilor, care au nevoie urgentă de sprijin în procurarea acestor dispozitive.

”Aducem la cunoștință demersul Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Centrale și de Nord, cu sediul la Nurnberg, de achiziționare a unui număr de 90 de laptopuri și tablete, în proiectul Burse pentru copiii săraci din Moldova. Acestea vor ajunge la copiii din zona Negreștiului”, a spus PS Ignatie, Episcopul Hușilor.

De asemenea, Preasfințitul Părinte a felicitat conducerea ISJ pentru facilitarea accesului elevilor la educație, prin plaformele ”Campusul virtual” și ”Teleșcoala vasluiană”, care sunt de un real ajutor pentru elevii și cadrele didactice din județ și din țară.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button