EducatieLocal

Elevii de la LMK au ieșit la plantat


Însoțiți de cadre didactice, elevii Liceului ”Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui au fost vizibil entuziasmați că pot face un bine naturii și, cu mare atenție la sfaturile date de către lucrătorii din cadrul Ocolului Silvic Brodoc, cantonul Chițoc, au plantat copaci în șantierul de împăduriri Chițoc-Ograda Bisericii. Această acțiune are drept scop sensibilizarea publicului cu privire la importanța pădurilor în menținerea echilibrului ecologic.
”Activitatea face parte dintr-un program mai amplu, cu care participăm la concursul național ”Micul antreprenor”. Am dorit să punctăm Luna Pădurii și sunt convins că elevii noștri au conștientizat importanța pădurilor și a rolului esențial pe care îl au în menținerea echilibrului ecologic”, a spus profesoara Ecaterina Panțîru, coordonatoarea clubului ”Delphinii”, de la LMK Vaslui.
Următoarea activitatea constă într-un târg de prăjituri, care va avea loc pe 30 martie, în holul liceului, unde copiii vor expune spre vânzare diferite dulciuri, făcute în casă. Evenimentul se va desfășura sub genericul ”Bunătăți de la bunica”.
Elevii de la clubul ”Delphinii” vor mai avea o întâlnire cu un om de afaceri din Vaslui, iar la final vor întocmi un plan de afaceri, cu care vor încerca să impresioneze juriul și să câștige concursul.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button