Sunday , 29 November 2020, 21:45

Elevi din cadrul Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea au depus jurământul

Astăzi, în prezența conducerii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, la sediile structurilor teritoriale de pe raza judeţelor Botoşani, Iaşi, Vaslui şi Galaţi, au avut loc festivităţi de depunere a jurământului militar de către elevii din cadrul Școlii de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea, promoţia februarie-decembrie 2020.

Cei 28 de viitori colegi care au fost repartizați la structurile Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pentru executarea stagiului de practică profesională, au rostit la unison. „Eu…jur credință patriei mele, România! Jur să-mi apăr țara , chiar cu prețul vieții! Jur să respect Constituția, legile țării și regulamentele militare! Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

”Depunerea Jurământului Militar este un moment unic şi emoționant. Sentimentele de mândrie și de asumare a unei mari responsabilități, trăite în acest moment, le vor călăuzi pașii în carieră. Mult succes în carieră celor care astăzi au depus Jurământul Militar!”, a spus Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iași.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Creştere a cazurilor de infectare cu Covid: două localităţi cu incidenţa de peste 3 la mie!

Rata de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 2,3 la mia de locuitori la …

Jandarmii vasluieni au donat sânge pentru salvarea unei fetițe de 9 ani, diagnosticată cu cancer

Jandarmii vasluieni s-au mobilizat, iar vineri la prima oră au donat sânge pentru cei aflați …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *