Educatoarele din zona Vasluiului, participante la activitate de perfecţionare


Activitatea de perfecţionare metodico-ştiinţifică, găzduită de Grădiniţa nr.15 Vaslui, a fost una inedită. Sub genericul “Învăţarea ca act situat între câştig şi risipire”, preşcolarii acestei unităţi de învăţământ au atras atenţia cu privire la protejarea naturii.
Activitatea integrată, de o zi, a avut titlul “Nu plânge pădure, draga mea”, cei mici au recitat, au cântat şi au dansat, totul pe fundalul unei poieniţe, nu înainte de a transmite salutul ecologiştilor celor prezenţi la cercul pedagogic.
Prin această lecţie, copiii au ţinut să tragă un semnal de alarmă cu privire la defrişările necontrolate din pădure.
În partea a doua, educatoarele Grădiniţei nr.15 Vaslui au prezentat diferite tipuri de învăţare, în care “copiii trebuie să rămână în centrul preocupărilor celor mari, care nu trebuie să mai fie risipitori de energie, talent şi dragoste, ci să ofere tot ce e mai bun şi modern în materie de educaţie”.
La cercul pedagogic de la Grădiniţa nr.15 Vaslui au participat educatoare din Tanacu, Văleni, Fereşti, Dăneşti şi Tăcuta.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Tânăr din Bârlad reținut pentru trafic de droguri

La data de 27 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui, împreună …

Autoritățile se pregătesc de perioada caniculară

Având în vedere atenționările Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Națională de Meteorologie, privind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *