E oficial! Sporting Juniorul Vaslui reprezintă județul la barajul de accedere în Liga 3!

Biroul Executiv al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Vaslui a decis ”înghețarea” competițiilor județene, fără acordarea titlului de campioană județeană.

În schimb, echipa clasată pe primul loc în Liga 4, Sporting Juniorul Vaslui, a fost desemnată reprezentanta județului Vaslui la Barajul pentru promovare în Liga a 3-a, organizat de Federația Română de Fotbal în luna august 2020.

”Nu vor exista echipe retrogradate în Liga a 5-a Vaslui, în ceea ce privește meritul sportiv. De asemenea, a fost aprobată înghețarea sezonului 2019/2020 al Ligii a 5-a Vaslui, urmând ca echipele clasate pe pozițiile 1 ale clasamentelor celor 3 serii Huși-Bârlad (ACS FC JUVENTUS Fălciu), Vaslui VEST (C.S. SPORTING JUNIORUL 2 Vaslui) și Vaslui EST (VICTORIA Muntenii de Jos) să promoveze în Liga a 4-a. În eventualitatea în care una din echipele menționate nu va dori să promoveze în Liga a 4-a, locul va fi disponibil echipei de pe locul 2 din aceeași serie, ulterior unei echipe clasate pe poziția 2 în altă serie”, se precizează într-un comunicat al AJF Vaslui.

Tot în ședința Biroului Executiv al asociației a fost aprobată înghețarea campionatelor de juniori nefinalizate – sezonul 2019/2020 și au fost omologate rezultatele din competitiile oficiale organizate la nivelul AJF Vaslui – sezon 2019/2020.

”CSM Vaslui este campioana CUPEI FOTBALULUI VASLUIAN (Cupa României – faza județeană Vaslui) și va reprezenta județul Vaslui în faza I (Națională) – sezon 2020/2021, organizată de Federația Română de Fotbal Cred că la nivel național suntem singura asociație, care am finalizat această competiție pe teren”, a spus Bogdan Gheorghiță, președintele AJF Vaslui.

Tot în cadrul ședinței s-a decis ca perioada de transferuri (Vara 2020) pentru competițiile oficiale AJF Vaslui să fie 14 iulie 2020 – 5 octombrie 2020.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Un mercedes căutat pentru confiscare de către autoritățile din Germania descoperit la Albița

În data de 08 noiembrie  a.c., în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a …

Bârbat găsit spânzurat într-un loc public aglomerat al Bârladului

Mai mulți trecători pe o stradă din municipiul Bârlad sunt șocați, după ce au observat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *