DSP anunţă deschiderea a trei fluxuri noi pentru imunizarea cu vaccinul anti-covid

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a anunţat că, începând de luni, trei noi fluxuri de vaccinare devin operaţionale pentru imunizarea cu serul produs de compania Pfizer BioNTech.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DSP, este vorba despre fluxuri noi în cabinetele deja existente în cadrul Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, la Sala de sport din Huşi şi la Centrul de revitalizare corporală şi loisir Bârlad.

”Capacitatea de vaccinare în fiecare flux de vaccinare este de 60 de persoane pe zi. Programarea pentru vaccinare se adresează persoanelor vulnerabile care fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani şi persoanele cu dizabilităţi. Pentru asigurarea accesului tuturor categoriilor de persoane la programarea pentru vaccinare, au fost identificate mai multe posibilităţi de înscriere. Astfel, înscrierile se pot realiza individual, direct în platforma #ROVACCINARE, prin call center, la numărul unic 021.414.44.25, prin medicii de familie şi prin personalul din direcţiile de asistenţă socială”, precizează sursa citată.

Până în prezent, la nivelul judeţului s-au vaccinat aproximativ 19.000 de persoane.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Captură impresionantă la Albița! Aproape 50 mii de cartușe letale descoperite în portbagajul unei mașini conduse de un moldovean!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire …

Cinci bărbați reținuți de polițiști, după ce au încercat să-și facă dreptate cu parul

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinuți cinci bărbați, din comunele Dimitrie Cantemir și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *