Drumuri asfaltate de aproape 10 milioane de lei la Dragomirești!

Reprezentanții CNI au participat la recepția unor lucrări finalizate pentru obiectivul de investiții “Reabilitare infrastructură rutieră de interes local în comuna Dragomirești, județul Vaslui”.

Proiectul a vizat reabilitarea a două drumuri comunale și a unei străzi, precum și amenajarea drumurilor laterale, crearea de șanțuri și rigole pentru evacuarea apelor și realizarea semnalizării rutiere.

Intervenția CNI a fost necesară ca urmare a pagubelor produse de către fenomenele meteorologice din anii 2017 și 2018, întrucât evacuarea apelor pluviale în zonă era deficitară. A

stfel, chiar și în cazul unor ploi abundente terenurile învecinate, dar și gospodăriile se aflau în pericol.

Prin reabilitarea drumurilor calamitate s-au adus beneficii imediate, asigurându-se buna desfășurare a circulației, precum și accesul echipajelor de intervenție (ambulanță, poliție, etc).

Valoarea aferentă proiectului pentru acest obiectiv este de aproximativ 9,8 milioane lei.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *