Drama de la Fălciu: Femeie bătută în mod repetat de soțul gelos! Amândoi erau consumatori de alcool!

Ieri, autoritățile medicale au preluat o fetiță în vârstă de un an și 11 luni care suferise o plagă tăiată de aproximativ 5 cm, afectată fiind zona frontală.

De asemenea, în ambulanță a fost preluată și mama fetiței care suferise multiple contuzii la nivelul feței, precum și ceilalți doi copii minori ai familiei.

Toți patru sunt victimele tatălui, care a fost reținut de polițiști.

Acesta devenine agresiv, atunci când consumă alcool, având crize de gelozie. Culmea, și nevasta lui bea alcool, iar scandalul conjungal ia amploare. Nu este prima oară când cei doi se bat în fața copiilor.

Femeia a cerut ordin de protecție, însă și-a retras plângerea în instanță.

Ieri, soțul bețivan a luat scaunul bebelușului și a vrut să-și lovească soția, care ținea fetița de 1 an și 11 luni în brațe. Femeia s-a ferit, scaunul s-a dus în geam, iar un ciob a rănit copilul.

Având o rană de câțiva centimetri la cap și un traumatism cranio-cerebral, copilul a fost trimis în cursul nopții la Spitalul de Copii „Sf. Maria”, din Iași.

Poliţiştii au început o anchetă şi au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui pentru a fi evaluată situaţia familială.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta sesizată și dispunerea măsurilor legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Bărbatul de 33 de ani se află în custodia polițiștilor, fiind internat într-o unitate medicală pentru evaluare.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Captură impresionantă la Albița! Aproape 50 mii de cartușe letale descoperite în portbagajul unei mașini conduse de un moldovean!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița  efectuează cercetări cu privire …

Cinci bărbați reținuți de polițiști, după ce au încercat să-și facă dreptate cu parul

Poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reţinuți cinci bărbați, din comunele Dimitrie Cantemir și …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *