Dragoș Cazacu a renunțat la funcția de consilier local

Dragoș Cazacu a renunțat la funcția de consilier local. Acesta și-a înaintat demisia în ultima ședință a consiliului local.

De curând, acesta câștigat postul de director al DGASPC Vaslui.

”Pentru că de curând am trecut un examen și am la dispoziție 15 zile în care îmi pot exprima opțiunea, am ales locul de muncă, de aceea trebuie să îmi dau demisia din Consiliul Local, dar profit de această ocazie, că sunt alături de dvs, pentru a-i mulțumi domnului primar pentru cei cinci ani jumătate în care mi-a fost alături, e un om de la care am avut foarte multe lucruri de învățat, le mulțumesc consilierilor locali cu care am lucrat. Știu că se spune că omul este trecător prin funcții, important este ca atunci când ești într-o funcție să iei cele mai bune decizii, să te consulți și lucrul acesta vi-l doresc și dvs, atât domnului primar, cât și domnilor consilieri locali. Mult succes în activitate. Să vă ajute Dumnezeu să luați cele mai înțelepte decizii pentru comunitatea vasluiană și să formați o echipă care să continue să contruiască Vasluiul”, a spus Dragoș Cazacu.

Locul său va fi luat de următorul consilier de pe lista de supleanți a PSD, respectiv profesorul Sorin Popoiu.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *