Saturday , 28 November 2020, 12:09

Două persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc

Două persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de risc în urma a cinci percheziţii efectuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT Vaslui.

Percheziţiile au fost efectuate într-un dosar de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactiv, şase persoane fiind conduse la audieri, au informat, joi, reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

‘La data de 1 iulie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii DIICOT – BT Vaslui, au surprins în flagrant delict doi tineri bănuiţi de trafic droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive. În urma acţiunii, poliţiştii au ridicat 56 de grame de cannabis, 210 grame de substanţă activă ce ar fi putut fi folosită pentru prepararea a aproximativ 3 kilograme de etnobotanice cu efect psihoactiv, 84.500 de lei, 36.000 de euro, precum şi dispozitive electronice‘, se arată într-un comunicat remis de IGPR.

Cele două persoane reţinute urmează să fie prezentate în faţa magistraţilor de la Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar la activităţi au participat şi jandarmi din Iaşi.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Aproape 500 de polițiști vor fi la datorie în minivacanța de 1 decembrie

În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie a.c., peste 480 de polițiști din cadrul structurilor …

Comercianții de articole pirotehnice, amendați de polițiști!

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Vaslui din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *