Dosar penal pentru un bărbat din Albești, găsit de polițiști cu 2 arme neautorizate

Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 39 ani, din comuna Albești, județul Vaslui, bănuit că ar fi achiziționat, fără drept, arme neletale și muniție.

La locuința bărbatului au fost depistate, ca fiind deținute ilegal, 2 arme neletale supuse autorizării de tip sportiv, cu aer comprimat, de calibru 5,5 și respectiv 4,5 mm, precum și recipiente cu aer comprimat, procurate de către bărbat în cursul anului 2020, din Anglia, și introduse ulterior, fără drept, în țară.

Cele două arme, împreună cu muniția, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.  

Totodată, față de acesta s-a continuat urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, urmând a fi propusă soluția legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Comuna Hoceni are sediu nou de primărie

Astăzi, președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele Ciprian Trifan au participat la …

A apărut harta arborilor remarcabili din România. Sunt cartografiați arborii bătrâni. Vasluiul are opt specii de copaci care arată spectaculos!

O inițiativă pornită în 2015 a adus în 2020 o hartă a arborilor bătrâni din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *