Dosar penal pe numele unui moldovean care a prezentat un permis de conducere fals!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui tânăr cu cetățenie română și R.Moldova, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, deși nu era posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei un tânăr, cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Passat.

”Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontieră, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals. Totodată, s-a mai constatat că persoana în cauză nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră prin intermediul unui cetăţean pe ale cărui date de identitate nu le cunoaşte, pentru care a plătit suma de 700 euro”, a declarat Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz fals , complicitate la fals material în înscrisuri oficiale şi conducere unui vehicul fără permis de conducere.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Parastas la Catedrala Episcopală din Huși pentru Episcopul Grigorie Leu

Luni, 1 martie 2021, începând cu ora 11.00, se va oficia, la Catedrala Episcopală din …

Copilul din Huşi cu arsuri grave nu poate fi transferat la Bucureşti

Fetiţa de 1 an şi 9 luni care a suferit arsuri grave pe o mare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *