Thursday , 25 February 2021, 04:29

Doi tineri, încătușați de polițiști după ce au agresat un bătrân din Costești și i-au furat 180 de lei

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați în vârstă de 21, respectiv 28 de ani, din Costești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și distrugere.

În data de 4 ianuarie a.c., Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Costești, cu privire la faptul că, în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2020, ora 22.30, în timp ce se afla la domiciliul său, a fost agresat de către persoane necunoscute care l-au deposedat, prin constrângere fizică, de suma de 180 lei și de alte obiecte personale.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat în scurt timp prezumtivii autori ai infracțiunilor, în persoana celor 2 bărbați sus-menționați.

Urmare a probatoriului administrat, în data de 4 ianuarie a.c., poliţiştii au luat față de bărbați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, aceștia au fost prezentați Judecătoriei Vaslui care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.      

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Cod galben de ceață în județul Vaslui!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă …

Bărbat din Banca, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *