Doi tineri din Tanacu, arestați preventiv după ce au bătut măr un alt tânăr!

Poliţiştii vasluieni au probat activitatea infracțională a doi tineri în vârstă de 17, respectiv 20 de ani, din localitatea Tanacu, bănuiți de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 31 decembrie 2020, ora 22.40, pe raza localității Tanacu, pe fondul unui conflict spontan, bărbații bănuiți de comiterea infracțiunii ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Tanacu, lovind-o cu pumnii și picioarele.

Victima a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 35-40 de zile îngrijiri medicale pentru vindecare, viața fiindu-i pusă în primejdie.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 2 ianuarie a.c., poliţiştii vasluieni au reținuți agresorii, pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior față de aceștia fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către Judecătoria Vaslui.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbaților.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Instituții ale statului, amendate pentru modul defectuos de asigurare a securității propriilor unități

În perioada ianuarie – februarie 2021, polițiștii Compartimentului „Sisteme de Securitate” din cadrul Serviciului de …

Patroni amendați și cu marfa confiscată

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *