ActualitateLocal

Doi tineri din Solești cercetați pentru furt, distrugere și agresiune: Aceștia riscă închisoarea!

Poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut doi bărbați de 20, respectiv 26 de ani,  din comuna Solești,  județul Vaslui, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lovire și furt.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au probat activitatea infracțională a doi bărbați, din comuna Solești, bănuiți de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, lovire și furt, la data de 1 mai 2022, în localitatea Știoborăni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 1 mai 2022, la ora 20:28, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor, ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Știoborăni, cu intenția de a-l agresa fizic. Întrucât acesta nu se afla la domiciliu, cei doi bărbați ar fi sustras o sumă de bani din locuința bărbatului și, ulterior, s-ar fi deplasat la locuința unei femei, în vârstă de 67 de ani, din aceeași localitate unde ar fi distrus ușa de acces și ar fi pătruns fără drept în locuință.

De asemenea, în locuința femeii s-ar fi aflat bărbatul în vârstă de 54 de ani, care, pe fondul unor neînțelegeri, ar fi fost lovit de către cei doi bărbați de 20, respectiv 26 de ani, cu pumnii în zona capului.

Victima a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 4-5 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 3 mai 2022, ca urmare a administrării probatoriului, față de cele două persoane bănuite s-a luat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, ulterior aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button