Documente false prezentate la controlul de frontieră

646x404
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

În ziua de 16 aprilie a.c., în jurul orei 13.30, în P.T.F.Albiţa/judeţul Vaslui s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca Renault, model Espace, înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul român Cătălin V., în vârstă de 43 de ani.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea şi valabilitatea documentelor autovehiculului – certificat de inspecţie tehnică periodică, talon inspecţie tehnică periodică şi asigurare auto tip carte – verde prezentate la controlul de frontieră, lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice, fiind false total.
Cu privire la cele constatate, Cătălin V. a declarat că a achiziţionat documentele prezentate la control în schimbul sumei de 300 euro şi nu are cunoştinţă despre faptul că acestea sunt false.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Problemele persoanelor seropozitive, discutate în cadrul dezbaterii „Nu-ţi feri privirea!”, organizată de Asociaţia „Iris”

Problemele persoanelor seropozitive din judeţul Vaslui au fost discutate, joi, în cadrul unei dezbateri organizate …

Un moldovean a fost prins la Albița cu 80.000 de euro și 70 de pachete cu țigări

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *