Wednesday , 24 February 2021, 19:22

Director din Primăria Vaslui, condamnat la închisoare în cazul unui copil care a murit înecat la ştrand

Directorul Direcţiei Târguri şi Oboare din cadrul Primăriei municipiului Vaslui a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, după ce în vara anului 2014 un copil în vârstă de 14 ani a murit înecat la ştrandul municipal.

Potrivit unei decizii a magistraţilor de la Curtea de Apel Iaşi, bărbatul trebuie să efectueze şi 60 de ore de muncă în folosul comunităţii şi să suporte cheltuielile de judecată, în valoare de 1.800 de lei.

Un copil în vârstă de 14 ani a murit, în luna august a anului 2014, după ce s-a înecat într-un bazin cu o adâncime de 5,2 metri al Ştrandului Municipal din Vaslui.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, la numărul de urgenţă 112 s-a primit un apel prin care se anunţa faptul că băiatul a intrat în apă şi nu a mai ieşit la suprafaţă, el fiind găsit de salvamar în locul indicat de nişte copii cu care victima intrase în bazin. Pompierii au susţinut la momentul respectiv că dispariţia copilului a fost anunţată cu întârziere.

De la momentul producerii incidentului, ştrandul din Vaslui a rămas închis până în prezent.

Despre Actual Vaslui

Vezi şi

Cod galben de ceață în județul Vaslui!

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă …

Bărbat din Banca, reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *