Sport

Derby-ul Moldovei la handbal masculin a oferit spectacol, atât în tribună, cât și pe teren


Partida dintre HC Vaslui și Politehnica Iași s-a jucat într-o sală aproape plină, însă cu oameni rămași pe dinafară, din cauza măsurilor de securitate luate de jandarmi, pentru preîntâmpinarea eventualelor conflicte între galerii. A fost spectacol pe teren, dar și în tribună, lucru remarcat de jucătorii vasluieni.
” Le mulțumim suporterilor. A fost o atmosferă incredibilă. E al patrulea an de când sunt la Vaslui. Nu am văzut niciodată o asemenea atmosferă. Mulțumim fanilor și galeriei de la fotbal. Cu ajutorul lor am întors deficitul de patru goluri și să câștigăm”, a spus Mihai Bujor.
”A fost o atmosferă superbă, cu spectatori superbi, de ambele tabere. Mă bucur că am făcut și noi spectacol pe teren, iar la final ne-am bucurat împreună”, a completat Bogdan Pralea.
Meciul a fost echilibrat, Politehnica Iași dovedindu-se o adversară greu de bătut, care a cedat abia pe final de meci.
”A fost un meci foarte greu. Iașiul venea după două înfrângeri și avea nevoie de o victorie, pentru a se menține în lupta pentru play-off. Am făcut ceva greșeli în prima parte a meciului, după care am reușit să ne revenim, să intrăm în joc și să obținem cele trei puncte”, a declarat omul numărul 1 al meciului, Bogdan Pralea.
Și Mihai Bujor recunoaște că Vasluiul a muncit mult pentru punctele obținute” ”A fost un meci greu, unul foarte muncit. În prima repriză am avut unele scăpări. În a doua repriză am remediat toate greșelile, iar cu ajutorul publicului am reușit să obținem un rezultat bun pentru noi. Sperăm să o ținem așa și în următoarele jocuri”.
Grație acestui rezultat, HC Vaslui a urcat pe locul 3 în Liga Zimbrilor, cu șase puncte.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button